εμμελάκι logo

Βιολογικό Μέλι από τον τόπο μας

Μέλι Φλώρινας “Το Εμμελάκι”

Οι άνθρωποι πίσω από τις μελισσοκομικές μάσκες.

βιολογικό μελι φλωρινασ

Βιολογικό βραβευμένο μέλι από τον τόπο μας.

Το Μέλι Φλώρινας “Το Εμμελάκι” δημιουργήθηκε πίσω στο 2004, από δεύτερη γενιά μελισσοκόμων της μικρής πόλης. 

Η οικογένεια μας γνωρίζει καλά το ρίσκο και την προσπάθεια οποιασδήποτε καλλιέργειας στη φύση, ξεκινήσαμε λοιπόν με δειλά βήματα από μερικές κυψέλες στην πίσω αυλή, θέλοντας να προσφέρουμε στην κοινότητα το ίδιο αγνό προϊόν που είχαμε μάθει από μικροί. 

Τα μελισσάκια μας έγιναν οι πιο πολύτιμη μας συντροφιά και έτσι, στην πορεία της δεκαετίας, εξελιχθήκαμε σε ένα πιστοποιημένο συσκευαστήριο έξω από τη Φλώρινα. 

"Ξεκινήσαμε λοιπόν με δειλά βήματα από μερικές κυψέλες στην πίσω αυλή, θέλοντας να προσφέρουμε στην κοινότητα το ίδιο αγνό προϊόν που είχαμε μάθει από μικροί."
Ασπασία
Μελισσοκόμος

Βιολογικο μελι φλωρινασ

Μέλι με πιστοποίηση Great Taste

Αναγνωρίζοντας τον διατροφικό θησαυρό που βρίσκεται στα δάση και τις πεδιάδες, βάζουμε τα δυνατά μας για να παράγουμε όλες τις ποικιλίες μελιού που βρίσκονται στον τόπο μας. 

Ακολουθώντας άγνωστους χωματόδρομους και κυνηγώντας τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες, το πάθος μας για τα μικρά θαυματουργά πλασματάκια και τη φροντίδα τους μεγάλωνε. 

Αποφασίσαμε λοιπόν να προσφέρουμε και σε εσάς λίγη από την εμπειρία μας, διατηρώντας το άρωμα και την ποιότητα του μελιού μας καλά σφραγισμένα πίσω από την ετικέτα με το όνομα της μικρής μας κόρης.

Βιολογικο μελι φλωρινασ

Τι καθιστά λοιπόν το μέλι μας τόσο ξεχωριστό;

Το προϊόν που σας προσφέρουμε έχει αναγνωριστεί ως βιολογικό, ένα τρόφιμο που γεμίζει με ενέργεια την κάθε μέρα σας. Η χρυσαφένια ρευστότητα του μελιού αποτελεί μια φυσική πηγή γλυκύτητας και θρεπτικών στοιχείων την οποία δεν έχετε παρά να απολαύσετε. Η φύση το προσφέρει απλόχερα, ενώ εμείς διασφαλίζουμε την προέλευση και την ποιότητά του μέχρι να φτάσει στο τραπέζι σας. Ίσως αγαπάτε τα αγνά και ποιοτικά τρόφιμα, ή θέλετε να φροντίσετε την οικογένεια και το σώμα σας.

Η απάντηση βρίσκεται αναλλοίωτη σε ένα βάζο “Το Εμμελάκι”.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.